Monday, June 14, 2010

Nota Cinta


Saper tgk nota cinta????? tgk??? x tgk???? aku suggestkan korg tgk... cerita dier sgt la menarik... Scene yang menarik time episode 1 aku rasa time Azmi tngah mengorat suri... yer time ngorat mengorat ni mmg best... klakar ble tgk gelagatAzmi time tahan taxi dan hantar nota2 cinta kat suri... sgt sweet ok... Tapi semua tu x kekal... ble da lama berkahwin aku rasa mmg cinta tu akan pudar... aku rasa r... tapi x tau r kan... dalam cerita tu macam tu... suri rasa cm ada yg x kena... da x macam dulu lagi... dan suri suka kata Coffee dah x macam dulu... perumpamaan yang hubungan diorg da x macam dulu... da x semanis coffee dengan coffeemate...

Episode 2 agak sedih aku rasa... paling sedih ble azam cakap "Coffee-mate, Coffee-mate, Coffee-mate, x habis2 dengan coffee-mate awak, Coffee abang asal rasa sedap sudahlah... Aper yang nak kecoh sangat... Takder Creamer Coffee-mate pakai gula jer la..." Aku tegaskan Pakai GULA JE.... sadis eh... mesti korg x phm kenapa aku kata sadis... korg tgk r citer ni msti korang akan paham....

Nah aku bagi link dier... Klik Here korang tgk la eh...

Congratulation la kepada Mr. Jason Chong kerna berjaya membuatkan aku rasa sedih menengok citer melayu... (jujur dan ikhlas aku katakan sgt susah cerita melayu nak wat aku sedih atau menangis k)

No comments:

Post a Comment