Thursday, September 15, 2011

Sentap!!!!!!

Kejadian ni berlaku semalam... time tu time balik la... aku cm biasa la haruslah balik 15 minit lebih lambat dari time balik sebenar... bukan aper... majoriti balik kul 5.30pm... so aku ni balik kul 5.00pm harus lah segan kan... orang lain still bz bz keje aku lak da balik... so balik la kul 5.15pm... cheh lambat 15 minit pon nak kecoh kan... :P

Time balik tu aku naik la lift... dlm tu ada gak officemate aku... tp aku tak de la kenal dia sgt kan... lite2 jer... nama dia pon kekadang aku lupa... muka tu aku igt la... dia sibuk2 nak ajak aku sembang-sembang kan.. yer r nnti rasa weird la pulak kan dok dlm lift kenal tp senyap jer... tapi aku ok jer... sbb time tu aku tgh layan lagi A1... cheh feeling2 la zaman muda2 belia dulu kan... ngeh ngeh ...Mamat ni pulak asyk nak tnyer2 jer kan... aper yang dia tanya aku pon tak tau... kater pakai earphone... harus la x dengar kan...

Di sebabkan dia asyk la bercakap2 tanpa aku faham sebutir aper kan... aku pon pelahankan la volume mp3 aku... da la tu memula tu aku cakap cm orang pekak... haha... ble aku terperasan yg aku da bercakap ala2 kuat giler tu trus aku tarik earphone tu bagi clear skit pendengaran aku... hehe..

Rupa-rupanya mamat tu tnyer aku balik umah naik aper.... disebabkan aku x jawab soalan dia sbb aku tak dengar dia syok sendiri kuarkan statement yang aku ni balik umah husband aku jemput... wah2 sedap mulut ko kan... sentap ok... Husband katanyer...nampak sgt la rupa aku ni da mcm orang beranak empat.... (statement yang dikeluarkan oleh diri sendiri)...

So terungkaplah dan terurai lah misteri kenapa la orang da x ngorat aku... rupanyer da rupa orang kahwin da aku ni... isk.. isk... tak ku sangka... yer r kan kat opis ni kekwn aku smua pon da kawen... sbb tu diorg igt aku pon da kawen <---- ayat tok sedapkan hati yang terluka ini....

Pas tu aku cakap la kat mamat tu yang aku sentap sbb dia kata aku da kawen... dia trus ckp "belum eh"... Hellooo klu da sentap tu harus la belum kan... x tau la aku klu ada orang yang da kawen sentap klu org kate dia da kawen kan...

Neway... aper yang menyebabkan orang igt aku da kawen eh??? huhu... any idea???? ni orang kedua yang igt aku da kawen... adoiiii.... sentap mak nak...

4 comments:

iNtaN said...

mybe muke ko seri org kwen kot..hehehe..~

arda said...

ehem ehem..akakku syg..aku ni yang bawah drpd ko pun org ckp dh kawin....

grrrr..aku rasa sbb kita bkn bermuka gedik kot.opsssss...

Ms. Wanniey said...

intan: apakah seri org kawen... huhu.... sedayyy

Ms. Wanniey said...

arda: akak pon rasa cm tu gak... sbb kita kan relax2 jer... x gedik2.. sbb tu org igt kita da kawen kot... huhu...

Post a Comment