Saturday, October 11, 2014

Citer Seram Pagi Jumaat

Semalam pagi smpi2 opis dlm pukul 6 lebih... tapi parking turun tingkat 3A pas tu naik balik ke tingkat 25 ambil masa agak panjang... so masuk2 opis dlm kul 7 lebih...

Bukak2 pintu cam biasa aku bagi salam... pas tu aku bukak lampu... sblm aku bukak lampu mata aku da tertumpu kat bilik boss aku... bilik dia nmpk cm terang n terbukak pintu nyer... alamak aku lupa tutup pintu ker??? ke ada org masuk bilik boss???? so pas tu aku trus pegi bilik boss tgk... aku masuk dlm... tgk dlm kosong... x der org lampu semua tutup... ok la aku keluar balik terus gi tempat aku ... aku on komputer tetiba aku terpandang bilik boss aku... pintu dia tertutup... tak der pulak bunyi pintu tertutup... aku try bukak bilik tu berkunci....

So automatic aku dok kat tmpt aku senyap2... dan aku terpikir betul ke apa yg aku nmpk... aku masuk kot dlm bilik tu... cam ner leh terkunci pulak....

so bila boss aku smpi aku tanya dia... dia kata dia tutup bilik dia... mybe tak rapat... klu tak rapat x kan pintu terbukak siap ber doorstoper kan??? pas tu pintu yg ber doorstopper cam ner leh tertutup dgn begitu slow... smpi aku pon tak perasan n dengar bunyi pintu tu tertutup....

Naik seram aku... tapi boss aku ckp x der apa2...mybe imaginasi aku jer... huhu... ok la pk Positive... Imaginasi aku jer... sbnrnyer pintu mmg tertutup... tapi klu pintu bilik tu mmg tertutup bilik mana pulak aku masuk?????

Huhu.....


1 comment:

Post a Comment