Tuesday, June 28, 2011

Pengalaman Pertama Kali Pertama duduk Partition

Sedih korang... ni lah first time iolls duduk partition... hari ni second day aku kat cni... tapi bila aku sampai opis pagi tadi....

1. Duit dlm tabung Batman abeh ilang...
2. Gigi biru aku ilang... (read : Bluetooth)

Boley????

Sepanjang aku bekerja ni, ini lah 1st time barang aku ilang kat opis... dlu aku slalu jer letak duit selit2 bawah keyboard la... tak pernah hilang.... huhu.... tu la melayu mudah lupa.... aku terlupa yang aku da x duduk dlm bilik lagi.... huhu....

Esok aku nak tgk aper lagi yang akan hilang....

2 comments:

ArulchelseA said...

cuak aku ingtkn pe je gigibiru..kih kih kih

Ms. Wanniey said...

hehe....

Post a Comment