Friday, October 15, 2010

Ada Bonus ke???

Title begitu Sensasi tok orang-orang kerajaan... hari ni diorg tau la yang diorg dapat bonus ker tak... hihi... korang rasa dapat ke tak???

Erm... tapi aper yg aku nk citer ni bukan la pasal bonus tapi pasal da lama sgt aku tak update blog... sebenarnya banyak jer benda aku nak citer kat korang... pasal raya pon banyak lagi yang aku tak publish... erm... mengapakah aku takder masa untuk berblog lately ni????

Dalam masa aku tak update2 blog ni... macam-macam yang jadi... ada yang happy dan ada yang sedih... yang happy... My best Friends... Ms. Shah dah engage ngan Mr. Shah... Boss aku dah bertukar... (hari ni hari last dia... tak datang lak tu... el... takut kitorg menangis2 ker???? ) dan banyak lagi... antara bab yang sedih pulak... badan aku da mendadak sangat naiknyer... klu aku tengok kat cermin... Ya Ampun.... takut sungguh... terutama dari side tepi... isk...

Dalam ati ada gak la niat nak beli Stepper... tapi tah la elok ker tidak benda alah tu... takut2 aku beli smpai harga RM 400 last2 aku simpan jer wat perhiasan.... RM 400 tu weh... bukan RM4.. Ada yang menyokong aku beli jer Stepper tu dan ada gak yang rasa membazir.... Erm... cam ni la... aper kata korang tolong vote kan tok aku.... klu ramai vote tok beli aku beli la.... klu x... x beli la... boleh tak korang tolong aku????

Boleh la yer... kepada yang terbukak blog ni pon diharap dpt la membantu aku... klu korang malas komen ker aper pon x per... tolong vote kan jer.... Please!!!!!

2 comments:

Anonymous said...

akak..nnt kalu xnk bg i je..
hehehehe

Wanniey said...

kuang kuang kuang... cik anon ni liza eh? :P nnti klu i x nak i bagi u k... bkn free separuh harga... Mau???

Post a Comment