Saturday, October 16, 2010

Sakit Kaki

Ni kali kedua aku lari / jogging tak habis... baru satu round kaki aku da sakit... sangat sakit ok... rasa macam x jejak bumi pulak... terawang2an... huhu... aku rasa ligamen kat lutut aku da kering r.... huhu tapi aku muda lagi... kan kan kan.... ke ni la effect2 sbb badan aku da naik... naik tak hingat2... dlm masa 1 thn jer leh naik 6kg... amek ko... aku da gemok sekarang....

So sekarang ni aku nak cari tukang urut... mana la tau urat2 kaki aku da bersimpul mati ker??? huhu... Condition kaki aku adalah : Bila x lari atau melakukan apa2 aktiviti berkaitan larian - kaki aku TIDAK sakit... tapi kalau berlari/ jogging - Kaki aku SAKIT.... tengok cm sekarang... da x sakit da... kenapa agak2 nyer yer???? Kalau korang tau mana-mana tukang urut kat KL ni contact aku eh... jgn lak korang bagi contact numb tukang urut kat kedah ker pahang ke sudah....

Cam ni tergendala la xtvt menguruskan badan aku... tak kan la aku nak gi slimming center pulak... abeh beratus ribu pulak nanti... kuikuikui... ada gak yang cadangkan aku gi sauna... gi gym.. erm... aku ingat nak try jogging ni dulu... alih2 sakit lak kaki aku ni... isk isk isk...

Sedih ok sedih.... kalau cam ni tak kurus-kurus la aku....

2 comments:

Anonymous said...

g jogging ke?kat tmpt biase ek...?
bagus2...usaha tangga kejayaan..;p

Wanniey said...

a'ah kat tempat biasa la... nak join ker???

Post a Comment