Wednesday, October 20, 2010

Chinta Ep 15 - 17

~STRICTLY FOR IRFAN ROSLAN FANS ONLY~

Kepada Semua Peminat Irfan Roslan...

Mesti korang da lama tak tengok cerita yang Irfan berlakon kan???? Hari ni pukul 6.30pm korang bukak la TV3 k.... Irfan akan berlakon dalam cerita CHINTA.... dia akan ada dalam Episode 15- 17 sahaja... so... Jangan Terlepas k!!!!!

Kepada yang tak dapat nak tengok sbb keje ker ada date ker tu boleh la menonton citer CHINTA ni dalam website tv3.....

PS: Best Per Citer ni!!!!! Wlaupun citer ni ramai watak yang mati..... :P

9 comments:

CinderLaLa said...

xleh tahan laa kak..asyik2 mati jer watak kat citer ni..hehe.. Tapi, tetap gak tengok...sharp tu pukul 5.oo balik keja skrg ni smata2 nk tengok..hehe

Cik Ruby said...

huhu. Pasha sendat !


http://cikpuanruby.blogspot.com/

Wanniey said...

A'ah Ms eja... asyk mati jer... tapi Si Fakri tu jer yang tak mati2... boleh lak tu dia lepas gak smalam... tak hebat betul la org Osman Kabilah tu...

Wanniey said...

Hehe... Ms. Ruby... abai kan la Cik Pasha kita tu... tapi dia belakon citer ni OK per... sesuai giler... :P

Cik Ruby said...

hahaha. betul betul. sesuaiiiiiiiiiii... :))

CinderLaLa said...

tu ar..konon ny gengster besar...tapi sekoq tu leh lak terlepas... Emosi lak citer pasal drama ni,..haha.. Cik Pasha cantek... (cepat muntah!!) =))

Wanniey said...

Tu r psl... konon2 terhebat... tp fakri tu tak leh tangkap lak... si fakri tu jahat thp gaban betul la... asyk2 nk rogol si Chinta tu... mcm da x der keje lain da... kuikuikui...

CinderLaLa said...

Fakri tu memang dah sakit jiwa tahap power rangers tui dh..nyampah lak... Tengok drama dia (Ezany) berlakon jadi baik pn tetap rasa nyampah.. Pny ar menghayati sungguh watak fakri..hehehe

Wanniey said...

haha... Syabas dan Tahniah kepada Ezany kerana berjaya menghayati watak.... sungguh geli dan menyampah melihat muka dia...

Post a Comment