Wednesday, December 7, 2011

Digi Gila Internet Sale

Korang tengok tak promotion untuk Digi Gila Internet Sale... Aku pon da nak naik gile tgknyer... isk... ni yang rasa makin nak beli jer Note tu... da la Digi Smart Plan - 68 dpt rebate RM 20 so monthly bayar RM 48 jer for 2 years... 3 gb... Trus rasa nak berlari gi KLCC jer petang ni...

isk2...

Tapi kan Digi Gila Internet sale ni valid tok pembelian melalui internet jer ker eh????
*Update* - Boleh di beli dikedai2 wakil digi....

Tapi yg aku confuse lak sekarang ni sama ada Device advance Payment yang RM500 tu dia akan kira macam mana??? tolak kat bill ker??? malas pulak nak call digi... bukan senang nak dapat... huhu.... sesaper yg tau tolong comment sikit... TQ

Untuk maklumat lanjut sila klik disini

2 comments:

Transcender. said...

kalau tak silap, nama pun advance payment kan, so yang 500 tu kene bayar sekali dengan harga hp tu. contoh kalau galaxy s2 kan 1199 kan digi jual, kene tambah rm 50 advance payment + yang bayaran ntok digi smart plan.

ni contoh

Item(s) Price
Samsung GALAXY S II (White) RM 1199.00
DG Smart Plan 68 RM 68.00
Device Advanced Payment RM 500.00
Delivery Fees (kalau order online) RM 0.00
Total Price RM 1767.00

so kene bayar rm1767 pada retailer...kalau xsilap macam ni lah..on the way nak beli gak ni..insya Allah =)

Ms. Wanniey said...

tq sbb comment.... actually da settle dan da faham da... betul aper yg awak explain tu... TQ yer...

Post a Comment