Sunday, April 10, 2011

Kenapa doakan yang buruk2 untuk aku????

Aku tak paham la dengan ofis mate aku ni... diorg mendoakan yang buruk2 untuk aku... aku tak kisah la diorg nak doakan aku kawen cepat.... tapi kenapa mesti dengan org tua yang lebih tua dari ayah aku sendiri????

Aper la dosa aku da buat dengan diorg sampai macam tu sekali diorg pandang rendah kat aku... macam la aku ni desperate sangat nak berlaki.... sampai orang tua pon aku nak... tolong la aku masih ada maruah dan harga diri....

x paham dengan orang macam ni... aku tak pernah pulak doakan yang buruk2 untuk diorg... diorang ni tak tau ke kata2 itu satu doa??? dan dorg cakap pasal benda tu berulang-ulang kali... macam happy jer klu aku kawen ngan org tua itu.... sampai hati diorg... mungkin pada diorg aku ni hanya layak untuk lelaki tua yg lebih tua dari ayah aku jer kot... lelaki muda dan single tak nak kat aku.... x per la... aku maafkan korang semua.... mungkin korg tak rasa kata2 korang tu mengecik kan hati aku... tak per aku maafkan korang.... tapi sabar aku ada hadnya....

Fikir lah sebelum berkata-kata... mungkin kata-kata korang tu menguris hati orang lain tanpa korang sedari.....

4 comments:

Gladiator said...

Ala Wanny, jangan ler marah...melawak jer...

Ms. Wanniey said...

mesti la marah... kawan org ckp... kata2 tu doa... huhu.... woooooo... org x nak.... lain kali gossip kan la org ngan org muda, ensem, tinggi, cute.... haha... klu 44 kali orang ckp jd la nnti... :P

Gladiator said...

okler....aku gossipkan nko ngan Fahrin Ahmad...ok. tak? hahahaha...senyum skit...

Ms. Wanniey said...

haha... x agak2 fahrin... fahrin rendah jer la... :P cuba la bagi yang realistik sikit... huhu.... yang sesuai tok org ngorat... :P

Post a Comment