Friday, July 9, 2010

Irfan Roslan

Siaper pernah tgk Irfan ni????


First time aku tgk dier berlakon dlm cerita Suteramaya... dia jd Mikhail . dier sangat cute ok... erm pas tu aku tgk dier dlm cerita Adamaya... dan latest dalam Laila Ashikin... Citer laila ashikin ni aku x layan sgt.. sbb x nampak menarik hehe... erm... tp klu sesiapa yg tau cerita aper lg Irfan Roslan ni belakon bgtau aku k...

18 comments:

LaraDyana said...

salam..hahahah...da gila byg da miss wanniey ni..isk isk isk

Wanniey said...

haha... x ler giler sgt lg... sikit2 jer... hoho.. cute + sweet jer mamat ni kan... :P

Cik Ruby said...

perghh ! sama ok! ruby pun addict ngan mamat ni masa sutramaya dulu -_-" Ada daya tarikan gituu.haha~

Wanniey said...

wow.. ruby kita leh geng!!! :P

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Wanniey said...

wah.... betik ker ni??? Betul ker Irfan Roslan comment kat cni... Pengsan...

LaraDyana said...

hahahha..btl la tu.....jgn pitam lak k

Wanniey said...

haha.. da pengsan.. bangun balik... pengsan balik... hoho... nangis k... Over x???

Cik Ruby said...

oh my goddd!!!!!!!!!!!! irfannn !!!!!

Wanniey said...

haha.. Ms Ruby.. jgn pengsan... I da asyk tersenyum2 dari pagi ni... bahaya ni...

Minah Gendot said...

omg akak... besh cter laila asyikin..saya dh follow dr mula smpai smlm..mmg beshh...masti tgk kak..kul 10.30 mlm..

Wanniey said...

hehe.. klu rajin i tgk la.. tp semalam tgk.. huhu x suka ble tgk cerita yang husband dier ada gf... menyampah ok... :P

Anonymous said...

what to do meh.....the character says so....i had to follow the story plot.....that's what am paid for anywayz.......hehehehe.....have a nice day people, n enjoy watching my show....

love;
IRFAN ROSLAN
(after no one)

Wanniey said...

Yeye.. Baik Mr. Irfan Roslan... sy akan tgk citer tu.. :P Harap2 pas ni blh tgk awk blakon banyak cerita lagi... :P

Anonymous said...

InsyaALLAH....doa kan saya supaya dimurahkan rezeki yer.....AMEN....:-)

REGARDS,
IRFAN ROSLAN

Wanniey said...

Sy sentiasa doakan kamu... :P *wink*

Anonymous said...

...suker korng dpr feedbck str8 away frm irfan huhh..i pn tumpang suker la..hehe..

to irfan,tahniah n 4get me not...av/turk ; )

Wanniey said...

cik anon : of coz ler kami suka... hehe.. bukan selalu... :P

Post a Comment