Monday, May 31, 2010

x der Mood..

Hari ni aku langsung x der mood nk gi opis.. nsb baik la boss aku sms "saya EL hari ni" so boleh la aku berehat2 dan bersenang lenang di opis... w/pun cuti 3 hari.. tp aku rasa cm x bercuti pon... bangun jer pagi.. tgk2 da petang... cepat betul la masa berjalan (mntk2 la masa kursus nnti aku rasa cam tu gak) nak update blog ni pon x der mood.. rasa cm banyak benda jer nk citer... tp tgh menaip ni ilang lak semua cerita2 aku td... erm.. tgk la ble mood aku sudah kembali.. aku akan update blog ni...

P/s : malam ni jgn lupa tgk Arjuna kat tv3, 9.oopm.. citer silat2... haha.. da lama x tgk citer cam ni... jgn hampeh da la eh... (erm.. nk tepek gambo arjuna kat cni tp x der... google - gambo arjuna lain lak kuar.. klu x caya ... try google...)

6 comments:

mrs shaifull said...

x nak, nak tgk kiah kiah kiah pekasam kiah kiah kiah pekasam heheheh :)

Wanniey said...

:P x nk da... huhu.. i majuk.. (ceh.. cam org ada kena mengena ngan produksi citer arjuna jer.. hehe)

Cik Ruby said...

bhahah~ Best ke arjuna? macam tak menarik je (*_*)

Wanniey said...

Ms Ruby: x tau la menarik ke tidak... asal ader remy i tgk jer... ahaks.. eh ada remy ker??? erm.. entah ler.. hehe

Cik Ruby said...

wah wah. errr...abg shaheizy sam ade tak (*_*) kalau ada, konpem i tgk (^________^")

Mizz JoyarZZ Spot said...

k.wanniey~abg remy ade..tp i xminatlaa cter silat2 nih...muahahaha
cik Ruby~abg "adnan Sempit" xdok cik ruby

Post a Comment