Wednesday, September 1, 2010

Imej 3th Series ker???

Da dua hari aku gi keje tak pakai high heel.... Aku da nampak pendek lagi gemuk... hoho... tak sanggup nak tengok cermin... takut cermin tu retak la pulak... nak kena beli cermin baru nanti...

Tapi syok jugak eh ble pakai kasut flat ni... lancar jer perjalanan aku... cepat dan pantas.... tak der terkedek-kedek + cover ayu lagi... hoho... Klu biasa dari LRT nak ke Opis aku amek masa lebih kurang 10-15 minit... sekarang tidak lagi... jimat masa babe...

Tapi "Orang" kata aku nyer imej ni da cam org 3th Series da... haha... yer ker??? tak per... aku spare kan high heel kat opis... klu ada apa-apa event mengejut aku da ada penyelamat.... Tapi ble aku berdiri depan cermin atau apa-apa objek yang memantulkan cahaya.. mmg kelakar pon rupa aku bila x pakai high heel ni... isk.. isk....


Tengok la braper lama jer aku leh tahan ngan imej 3th series ni....

8 comments:

Cik Ruby said...

Akulah PA yang suka kasut takda tumit. kehkehkeh~



abang HARRY POTTER kembali

Wanniey said...

ruby : x suka x per... tapi kena ada... ahaks...

Cik Ruby said...

Tak da istilah "x suka" , just "suka kasut tak da tumit " ^__~

Wanniey said...

hehe... :P

CinderLaLa said...

sy pon!!suka kasut xda tumit...smpaikn kena tegur oleh bos...hehehehe..

Wanniey said...

Wah sungguh prihatin sekali Dr. MN kan... dasyat!!! nsb baik boss i x sedasyat tu.. :P

mrs shaifull said...

saya plak adalah pa yg suka gila ngan high heels, x penah pakai selipar di ofis, tp sejak 2 3 menjak ni, kena pakai selipar sahaja, tension gilaaaaaaaaa

Wanniey said...

hehe.. kak miza bawak bersabo...

org pon nak gak la...

"Saya seorang PA yang suka high heels dan suka kasut flat... i'm flexible dan saya juga suka kasut yang cantik2... slalu ada prob bile memilih kasut... sy x suka beli kasut yang x cantik + x cute"

Post a Comment