Thursday, May 13, 2010

So Far Away...

Aku da start x leh tido... pejam mata pon still x leh tido gak... aku pusing sana pusing sini... mata x mo lelap jugak... ni semua tanda2 aku da stress... Aku ada satu perangai.. ble kena gi kursus aku start la x leh tido.. rasa cm risau jer... klu ada kawan laen citer.. stress tu ada tp kurang.. ni bulan june ni aku kena gi kursus kat nun di utara sana... KULIM, KEDAH... aku sorg jer lak tu... isk.. aku mana biasa gi travel jauh2 sgt sesorg...

Nak ke sana pon aku still x tau cm ner.. Aku call org yg in-charge tmpt aku berkursus tu.. Paling senang pegi ble sesorg ni ngan Flight tp Airport yang paling dekat pon Bayan Lepas... Kos pengangkutan ada la dlm RM100... huhu.. masak aku... nk gi naik bas lak x leh barang aku bnyk... payah nk mengangkutnyer nnti... so cm ner ni??? harus ke aku melepaskan kursus ni dan mintak tukar ke tmpt yg lagi senang????

Aku mana la pernah jln jauh2 sgt ni... klu gi jejauh tu pon beramai2... klu sesorang huhu... nangis aku.. ble org yg in-charge kursus aku tu tau aku gi sorg dier pon da susah ati gak... dier siap bagi no phn suh aku call tnyer saper bebdk kl yg pegi lagi kursus tu... ajak gi sekali... tp aku ni kan anti sosial... isk.. malu siot...


p/s : Kepd Ms/Mrs Nonie... tq ler kerna menjadi follower saya... ARIGATO GOZARIMAS...

6 comments:

mrs shaifull said...

aik kursus apa plak ni? bestnya korang, asyik kursus je :)

Mizz JoyarZZ Spot said...

akak..k.farah pon dpat tmpt yg sma..nti bincang laa ngn die...buleh pi sma..

Wanniey said...

kak miza... ni rahsia... kerajaan nnti org call bg tau eh...

Wanniey said...

Husni, kak farah anda itu jauh dimata ok... dier kat terengganu sana tu... mesti dier trus gi dr sana... i kat cni.. td call org tmpt tu dier suruh i cari kawan... dier pon risau gak klu gi sesorg ni... bahaya katanyer...

Mizz JoyarZZ Spot said...

smlm kak farah kate..die akan dtg kl dlu..mane ade bas trus ke kedah dr tganu..die ckp tmpat die xder bajet nk booking tiket kpal terbang..

Wanniey said...

ooo klu farah ada i ok jer nk gi... yesser.. tq husni..

Post a Comment