Friday, June 1, 2012

My Raya Wishlist #2 - Fresh Sugar Rose

Tadi jalan2 ngan Mrs. Miza kat KLCC... tak tau nak gi mana... Sogo ngan The Mall da muak... rasa nak muntah pon ada gak... Macam2 kedai gak la aku masuk... niat nak bli eye shadow brush... yang leh angkut sini sana... senang... Tak beli apa pon Window Shopping jer... yer la duit da bnyk abeh time fulfill kan wishlist hari tu... Budget tok makeup da abeh.... Tunggu gaji nnti... kot!!!!!! hehe...

Jalan2 kat Sephora... nak tgk la aper yang ada... Tgk decay urban rasa cm nak bli Naked 2... Tgk Stila rasa cam nak bli eyeshadow pallet dia.. tapi... uishhh x perlu kot... aku nyer Sephora Pret-A-Porter Collection ada... baru jer beli.... tak perlu... tak perlu... jangan membazir (ingatkan diri sendiri)...

Tapi kan... tibe2 aku ternampak lipbalm ni....





macam best jer.... korang nampak color dia cm pekat kan... tp x la... ok jer... sweet gitu... dia ada 4 color klu x silap aku... tp bagi aku rose ni yang nmpk cantik sbb soft giler color dia... aku kan suka lip color yg soft2.... so harus la ku tambah ini dlm Wishlist tok raya.... Aku suka... aku suka... cuma... cuma... yang tak braper best adalah casing dia... sbb aku kan da biasa tutup lipbalm click jer yang ni kena pusing2 cm susah sikit... hehe... Tapi x sabo nak bli...

~Granted~

2 comments:

Nurul Fazlina Mohamad Zahran said...

http://fazlinazahran.blogspot.com/

hai done following ur blog..
jom singgah blog sye n follow :)

Ms. Wanniey said...

tq adik Nurul Fazlina sbb follow saya... rajin2 la singgah ok...

Post a Comment