Wednesday, April 14, 2010

Kursus Pertama 2010

Boringnyer title N3 ni kan... aku tgh blank skrg ni... rasa penat giler jer badan ni... tu psl la langsung tak update blog ni.... Time kasih la kepada email Pelesu dr PublicBank (bukan yg ori) - Internet Banking Fraud yg menaikkan semula semangat tok mengupdate blog ni... hehe...

Ok berbalik kepada cerita sbnrnyer... Aku berkursus kat Agrotek Hulu Langat dr 5-7hb April... Kitorg bergerak secara rombongan cik kiah ke sukan Komenwel (cm pelik jer ejaan ni)... sesmpinyer kat tempat yg dituju... Ya Allah, seram giler aku nk trun ker Resort tu... sgt la curam jln raya nyer... tmpt tu panas waktu siang yer r dier guna umah kayu pas tu x der air-con yg ada pon kipas jer... diorg kata nk back tu nature, aku lak no comment... klu diorg tnyer aku prefer tmpt berair-con (w/p rumah aku x der air-con)... Tp benda2 kecik2 ni telah diovershadow oleh Makanan yg sedap, tmpt yg cantik, dan Kursus yg best... langsung x menstresskan aku... klu x gi kursus mesti stress jer... hehe... :P

Malas nk taip bnyk2... korg layan jer r gmbo2 ni...

video

2 comments:

mrs shaifull said...

t-shirt adidas tu sponsor ke? bestnya, jeles tgk gambar2 yg best ni..

Wanniey said...

xder saper nk sponsor kita ni... tu kan t-shirt bebdk futsal wat hari tu... kitorg join sekali... tp x pernh pon gi tgk diorg main futsal, nk join sekali lg la jgn harap... hehe

Post a Comment