Thursday, April 22, 2010

Breakfast @ MCD

Hari ni aku berbreakfast diMCD Tiffany bersama Mizz Yan, Mizz Niessa, Mrs Syasya & Mrs Liza (wah cm hebat jer aku rasa)... Syok gak gi breakfast beramai2 ni... Aku sgt la jrg minum coffee ni... tp disebabkan dpt coupon free ni aku gi la jugak... Time kasih la kpd Mr. Phun sbb bg kitorg Coupon ni eh...


Aku x tau la aper kena ngan staff MCD pg td... sgt la rude orgnyer... da la x snyum lgsung... lyn kitorg cm nk tak nak jer... ingat kitorg x byr ker??? Coffee je free lain kena bayar... Pd pendapat aku la kan... da ko tu mmg berkerja untuk melayan org x yah la wat muka cm dot.dot.dot. lak... Pas tu blh lak MCD tu kehabisan Creamer... per korg wat air ker makan creamer tu???? Klu tau da nk abeh tu order r... ni wat aku rasa cm hampeh jer gi MCD... semua pon x der.... aku boikot lg sekali kang.... (aku la pemboikot tegar dulu... tp sblm tu aku lah pelanggan paling setia... jgn harap la aku nk msk Fast food lain klu ada MCD kat ctu...)


Anywaz... trima kasih kpd MCD sbb bagi coffee free smpi aku da ting tong skrg ni... ni la hasilnyer bila aku minum coffee... da la tu.. nnti ada org saman aku lak ... bile "ting tong" ni semua yg tersirat & tersurat aku leh taip....

2 comments:

mrs shaifull said...

pegi mcd x ajak pun..huhuhuuuu

Wanniey said...

sori kak miza.. bukan lupa tp x ingat :P

Post a Comment