Wednesday, April 28, 2010

Perkara itu belum reda....

Aku ingat hari ni perkara itu akan reda.... rupenyer x... ramai gak yg suka salah menyalahkan org lain... yer baru aku ingat

"The Secret to Success is Knowing who to BLAME for Your Failures"

kita smua manusia biasa... mmg x kan lari dr Salah menyalahkan org lain... Sbb tu adalah nature kita... Klu kita lmbt dtg keje kita salahkan Train (yer itu aku)... Klu kita lupa buat sesuatu kerja kita salahkan boss yg bagi kita keje banyak sgt dan suruh kita siapkan dlm masa yang singkat (yer itu aku)... dan etc...

Habis tu nk wat cm ner... da tu rahsia kejayaan... Haha... :P

Tapi aku nak blaja bertanggung jawab lak lepas ni... nak blajar dari AKON.... Blame it on me... tp jgn lak semua benda nak salahkan aku lak lepas ni eh... mentang2 aku kata Blame it on me... korang gaduh laki bini pon korg salahkan aku gak nnti.... husband/wife korg pon tah2 aku langsung x kenal... :P

Tapi... ada tapinyer korg leh Blame aku time April 13th jer... (haha da lepas) sbb tu adalah National Blame Someone else day... klu x caya google lah... :P ingat April 13th jer...


2 comments:

~adda~ said...

yes..pas ne aku cari akk kalo bos marah aku..hahaha...leh tak luah perasaan?

Wanniey said...

leh i kan phlegmatic... hal mendengar masalah2 org ni mmg serah pd i k... :P

Post a Comment