Thursday, April 1, 2010

Dia Sangat ......

A'cam menarik x title N3 kali ni???? Mesti nk tau kan dia sgt aper kan???? klu x nk da... tutup jer blog ni... :P eh, eh, jgn cm tu... Da la follower ada 3 org lagi mau karek kan??? haha... Juz kidding..

Pagi tadi dlm train yang aman damai... hari ni aku dpt duduk.. so klu aku dpt duduk xtvt yg aku paling suka adalah TIDOR... bukan tido betul2 pon... tidor2 ayam jer... stakat dpt tutup mata... ahaks... Tgh syok2 aku tido smbil berangan2 dan berpk2... lalu satu aroma yang aduh.... aroma tu trus naik smpi ke otak aku... sakit giler... aku pon bukak la mata aku dan mencari mana la datang nyer aroma tu... Ruper nyer dtg dari sorang minah A***** ni... Dia punyer penangan x usah citer... mmg power r.... Ha??? aroma aper??? Meh aku bg tau korang clear2 BO... Body Odor... huhu... nk terpengsan aku kat dlm tu....

Aku ingat aku sorg je yg x leh tahan... bayang kan la aku dok kira dkt gak r ngan minah ni... selang 2 orang jer dari dier... bayang kan la cm ner aku nk tahan bau tu... sekali ble aku bukak mata... amek ko.. minah yg berdiri dpn aku wat2 cm selsama.. letak tisu jer kat idung... yg sbelah aku tu baik sikit... sekejap2 jer cover idung... aku lak wat2 cm pening... (tp mmg betul2 aku da pening) aku kuar kan minyak cap kapak aku tu letak kat tangan pas tu sapu kat idung... bagi kurang sikit bau tu... tp x berjaya... aku asyik2 tutup idung jer r... tak tahan... bukan aku nk tipu... ni la kenyataannyer....

Sampai ada satu station ni... ada sorg minah ni agaknyer dier tgk area kitorg dok tu kosong x der org nk berdiri kat situ dier pon dtg r ngan muka cm marah2 kenapa org lain x nk masuk situ kan.. sekali dier berdiri kat situ trus dier tutup hidung... amek ko... dier terus kuarkan handkerchief dier tutup idong... smpi station dang wangi trus kosong area aku duduk tu... minah ni trus berdiri ala2 dkt ngan pintu... haha... tu la nk marah2 org pg2... org x nk masuk tu mesti la ada sbb... (aku plg klakar cara minah tu pandang minah A***** tu... mmg tajam betul)

Paling kelakar... kat tmpt area aku duduk tu kosong tak der saper nk berdiri kat situ sbb B.O minah tu sggup diorg berhimpit2 asal jauh dr minah tu... aku rasa Klu lmbt 5 minit aku x kuar dr train tu mesti aku

so ni peringatan utuk korang (dan diri aku sendiri) klu rasa2 kita ni ada bau badan... elok la slalu2 kan diri tu gi mandi.. pas tu sanggupkan la diri tu beli deodorant... bukan mahal pon... dan klu B.O korg tu degil sgt.... ni chek bg petua... mandi guna limau purut/nipis... cuba la try...

4 comments:

Miss Diana said...

isk isk isk....diana pon prnh gak berada dlm situasi cmni..mmg xthn.....dan dan dan tu gak nk kuar segala isi perut...eee pelik la xknla dia x sdr m x prsn bau bdn dia tu....emmmm..cian kita trpks tahan....ni da kira pncmrn bau....

Wanniey said...

diorg kata la kan... org yg ada bau badan ni kekdg tu mmg x prasan kekdg tu ada gak yg mmg da tau... tp x leh wat aper sbb diorg sendiri x tau nk wat cm ner... ada org kata la kan... ada org yg terlampau bau badan ni smpi deodoran x jln da... perfume jd bau lain.. hehe.. lg busuk adalah.. jln terbaik slalu2 la mandi..

Miss Diana said...

HIHIHIHIHIHI (^_^)

mrs shaifull said...

wani, kalau kawan sendiri, boleh bgtau kan, sian dia, mesti dia x sedar. ala2 bau ketiak k****g ke??? hangit x?? eeeee

Post a Comment