Monday, April 26, 2010

Takde Pasal Cari Pasal...

huhu... mmg aku sajer jer cari pasal... smlm aku ngan Ms. Ieja gi la soping moping kain pasang... aku tertgk la satu English cotton ni.. sgt sswwweeettt.... harga dier RM80... huhu... x hingin la aku bli kan... pas tu akak tu asyk ckp jd x dik?? Ms Ieja pon berkenan gak pas tu dier ckp la kat kakak tu... klu kitorg bli 2 bg harga RM100... mula2 akak tu ckp la x leh... tp pas kitorg abeh bli tudung dier gi kat kitorg ckp leh r harga td... pas tu aku pon rembat la satu...

Kain ni ada bnyk la color... memula aku tgk hitam ni cntik... pas tu aku tgk yg tanah dier putih ni lg cantik... tp disebabkan x nk sama ngan Ms. Ieja aku pon bli yg hitam... tp dlm hati still nk yg putih... balik umah tunjuk kat ibu ngan adik aku.. diorg ckp x cntik.. yg tanah putih tu lg cantik.. nmpk classic... huhu... akhirnyer aku wat keputusan nk gi tukar hari ni... tgh menghitung waktu ler ni... da la nk kena jumpe En. Wan dulu... huhu... maleh den... cm x ckp masa jer hari ni... da la Boss aku tu ada... dier tu ada angin kus2... sat bagi aku gi sat x... x pon dier bg tp sblm tu dier bg aku banyk giler keje dan suh buat time tu gak... korg pk la aper maksudnyer tu... :P

ini kain yg belum ditukar

ini yg telah ditukar

3 comments:

Anonymous said...

ko kena paham makcik citerase manusia sume berbeza..so lu pikir la sendiri- eja

Wanniey said...

haha.. sy phm nenek... tp sy x snggup dgr ibu saya kata baju saya cm nenek2... :P tp ble da tukar ni trasa cm langsir bergerak la pulak... huhu..

Anonymous said...

langsir ke??? ahaks

Post a Comment