Wednesday, April 21, 2010

Adakah aku sedang lapar???

Aku x tau la kenapa... lapar kah aku... Terima kasih kepd Mrs. Zu kerana menghantar goodies bag kepada saya... sorry x dpt dtg time wedding hari tu eh... biasalah org yg asyk menumpng ni... ssh sikit nk berjalan... aper dlm goodies bag tu??? sorry ler aku da habiskan riwayat makanan2 yg ada dlm goodies beg tu... brg2 yg x bleh dimakan jer yg tinggal...

Td pon Mrs Sue dr Lovely Cake hantar cheess tart... pas dier kuar jer dr bilik aku trus aku "ngap" cheese tart tu... nsb baik tinggal lg satu aku tringat nk amek gmbo...
korg rasa aku tgh lapo ker??? asl makanan smpi jer aku trus "ngap"???

Ker aku da nk membesar ni????

isk..isk..

2 comments:

mrs shaifull said...

hehehe..nak membesar ke dah besar? :) akak ada nak tunjuk something ni kalau minat, murah plak tu

Wanniey said...

haha.. jgn ler pecah rahsia... :P

Post a Comment