Wednesday, March 10, 2010

MR. RIZAL!!!!!!!!!

Aper perasaan korang klu dpt email cam ni????

sila klik pada gambar tok lebih jelas...

Aku x tau nk gelak ker nk gi marah ni.... nasib baik aku didlm mood Senyum sokmo skrg ni...
Perlu ke aku bg tau MR. Rusdi?????
Perlu ke?
Perlu ke?
Perlu ke?

Series... x klakar ok...

2 comments:

CT NORAMIZA said...

wani, dia gurau je tu, ala mcm x kenal tuan punya email tu, dia kan suka gurau, dont take it seriously ok :)

Wanniey said...

haha... dier tu mmg poyo.. :P

Post a Comment