Tuesday, March 9, 2010

Aku dan Tim Burton


FYI Aku dan Tim Burton x der aper2 kena mengena... Bukan sedara mara, bukan sahabat handai... aku x knl dier... dier pon x knl aku... tp aper yg penting aku suka bangat ngan cerita2 yang dia arahkan... lagi2 klu ada mamat ni...


Cerita2 yang aku da ada, da tengok, dalam senarai nk tgk adalah seperti berikut (cewah skema)... Klu korg da boring2 x tau nk tgk citer aper, cube try test tgk citer2 kat bawah ni... mana tau kena ngan taste korg...

  1. Beetlejuice (1988)
  2. Edward Scissorhand (1990)
  3. Nightmare Before Christmas (1993)
  4. Ed Wood (1994)
  5. Sleepy Hollow (1999)
  6. Big Fish (2003)
  7. Charlie and The Chocolate Factory (2005)
  8. Corpse Bride (2005)
  9. Sweeny Todd : The Demon Barber of Fleet Street (2007)
  10. Alice in Wonderland (2010)Hari sbtu ni aku nk gi tgk Alice in Wonderland -3D ngan Ms. Shah... Wow x sabo... sguh xcited... sbb da lama x gi jejln... dok kat PUSRAWI jer memanjang... hehe...

2 comments:

CT NORAMIZA said...

g tgk jgn x tgk, best o, rasa nak lompat atas kepala org tangkap itu butterfly :) heheheh...

Wanniey said...

hehe.. ni yg bertambah2 xcited ni.... mintak2 tiket ada lg...

Post a Comment