Monday, March 1, 2010

My Skin Care Product

Di n3 sy yang lepas saya ada bgtau yang saya gunakan Clinique - Anti-Blemish kan... Alhamdulilah akhirnya aku da bertukar ker skin care yang normal (tok skin yang biasa2 ni)... hehe... x yah pakai anti blemish lg... Jimat duit ku... tp aper yg penting adalah muka ku sudah normal kembali... klu tak mesti SA tu promote Anti-Blemish tu lg kan... Baru 2 kali jer aku beli set anti blemish tu... mmg betul kata SA masa 1st time aku beli Skin care clinique... muka aku akan ok bile da abeh guna 1 or 2 botol set anti blemish tu... aku ingat kan nk bli Derma White... tp da SA tu langsung x suggest kat aku walaupun aku da hint2 yang muka aku da gelap gulita.... Dia just suggest aku beli Turn Around masker ngan serum ... x mampu aku... hehe...
So sekarang ni aku pakai benda2 kat bawah ni....

tp jgn jealous aku dapat sample TurnAround Mask + serum + Eye Cream... hehe... Mrs. Sasya yang teman aku pon dapat TurnAround Mask... Baik ati betul SA Clinique Sogo ni...
I Loike...



Kebetulan time aku beli my skin care stuff ni m'rupakan bln kelahiran aku so sogo pon bagi la barang2 dibawah ini....



2 comments:

CT NORAMIZA said...

ni yg buat akak nak beli pencuci muka akak masa bln 4 ni, boleh ke tunggu gitu? :)

Wanniey said...

soping moping la di bulan 4 nnti kak miza... mesti dpt voucher gak... :p

Post a Comment