Thursday, March 4, 2010

Kenapa???

Kenapa orang tu boleh tanya kat aku...

"Kenapa wife dier tu nak buat surprise birthday party dia kat sini pulak?"

Aper yang aku jawab???

"Mesti la kat sini nama pon surprise party... mesti r buat ngan kenkawan mamat ni... tak kan nak smbt surprise party dier kat opis wife dier ngan kekwn wife dier lak??? "

Aku jawab dlm ati laa tapi....

Kenapa dier ni???

dengki???


4 comments:

CT NORAMIZA said...

wife sapa tu? biasalah, kat mana2 pun PENDENGKI mesti ada kan?

Wanniey said...

Tu r psl... Pendengki tu mesti dngki sbb hari tu b-day dier wife dier x wat pon kat cni... haha...

CT NORAMIZA said...

la??? mcm budak2lah, ada gak laki mcm budak2 kan

Wanniey said...

a'ah.. tp mamat tu x join pon sbb dier ada meeting pg td.. tp klu x der meeting pon org x tau dier akan join ke x party tu...

Post a Comment