Thursday, September 2, 2010

Totally Stress out...

Huh.. sigh... erm... sigh...

Tolong!!! Aku skrg tgh stress... i'm hurt... tapi aku x patut stress or feeling hurt.... sbb actually he's nothing to me... bukan sesaper... tapi kenapa aku nak kena stress pulak kan??? sigh... aku pon x tau la... huhu... mental2... isk2...

Kalau dia call aku, aku cakap macam nak tak nak jer... slalu jer blur ngan aper yg dia cerita kat aku.. ble dia mintak pendapat aku jammed kejap... x leh berfikir... blur giler bila dengan dia... sampaikan dia pernah ckp ngan aku " U macam x interested jer nak cakap ngan i"... mesti dia boring ngan aku... tapi bila dia x call aku jd cam ni lak... huhu... Payah2...

Tgh stress2 ni lagu Demolition Lover asyk berkumandang jer... da la aku suka giler ngan lagu ni... tapi makin stress lak ble dengarnyer... Gerard!!!! Bila nak buat konsert di malaysia lagi????? huhu...

Harap2 hari ni smooth jer la perjalanan aku di opis ni... jangan la ader benda2 x best terjadi... isk... da la aku dlm mood holiday ni... tapi bukan mood raya... mood raya blom datang lagi....

2 comments:

Anonymous said...

huhuhuhuhuhuhu..
ko ni nape kak?
kot ye pn, sabar la k..
i doa kan u happy harini..
nnt dia kol la..
dia bz KOT...

Wanniey said...

hehe.. yer r tu dia bz... bukan buat aper pon... :P Untuk menghilangkan stress ni i kena la shopping moping jap g... tak tau nk bli aper... huhu...

Post a Comment