Thursday, June 3, 2010

Ni Wat aku Hangin ni...


Kepada En. Yang Bengong X reti Bersyukur

Woit... da kira baik aku tlg ko fax kan surat tu... itu bukan kerja aku ko tau x???? Kerja aku ngan boss jer... Ble da aku fax kan surat tu ngan baik atinyer aku siap call lagi... ble 2 Branch yg aku x dpt call tu abeh 1 opis ko canang kan??? Ko x nmpk ker aku BZ smlm smpi x smpt nak tgk movie pon!!! Ble aku da bgtau ko tu... ko pandai2 la call sendiri... ni hari ni pulak ko gi bilik aku muka ketat pas tu nk marah2 kenapa aku x cari kat Website... ko x nmpk ker aku bz... lepas sorg2 call aku tnyer macam2... semua hal kerja - Harap maklum... aku bukan cam korg... korg kan pandai... kata engineer... call la sendiri... x kan tu semua nk harapkan PA yang bodoh ni kot???? Ko bukan x phm bila call org atas2 ni mesti mcm2 dier tnyer kan??? hal2 projek yang aku ni langsung x leh jawab... ko pon takut nk call sbb ko tau nnti ko x leh jawab kan???

Kesimpulannyer... aku da x mo buat baik ngan ko dan kaum2 ko tu lagi... ble org da elok2 tolong x reti nk berterima kasih pas tu leh lak mngata aku ni bz aper... Ko ingat PA x der time bz ke??? Yer r Engineer jer bz kan??? bz berborak aku tgk...

p/s : klu lepas ni KO tgk aku cm x tgr ko tu harap maklum r... aku mmg x mo tegur ko lagi... klu aku x jumpa ko lagi bagus... aku x leh wat aper r... w/pon aku ni phlegmatic tp aku ada sikit melancholic part... so i'm Not Forgiving & Forgetting type of people ok... harap maklum..

10 comments:

Mizz JoyarZZ Spot said...

waaaaa..rileks kak...i'm sanguine gurl..bisa wat kak terhibur..muahahaha

Wanniey said...

haha... iyo lah tu.. hang tu jauh di atas... den ni ha kat bawah... x nmpk muko... cm no nak wat den terhibur... :P

Nasib baik la ader nyer blog ni.. ble da taip semua... hilang gak r rasa bengang tahap nk bunuh org... hehe... i'm cool now... :P

Mizz JoyarZZ Spot said...

ngeh3..bgus2...xpa nti kami trun tngkat 5, kami mai laa jenguk unit parit..wahh3...glamor gk name unit akak..muahahaha..

CinderLaLa said...

perghh....power siot..hee.. Kalo Engineer kt cni wat muka ketat...sy lak wat muka seposen..heee... ~

Cik Ruby said...

lempang laju-laju!

Wanniey said...

Ms. Husni: haha... mmg glamer giler.. parit tu... :P

Wanniey said...

Ms. Fariza : x reti r nk wat muka seposen... wat muka menyampah reti r... tp klu boleh x mo tgk muka dia langsung...

Wanniey said...

Ms. Ruby : Niat di hati mmg nk lempang muka dier laju2... bagi pakej sikit... tumbuk bertubi2...

Anonymous said...

uiks..marah bebenor nmpak..
pang sedasss kt muka tu...

Wanniey said...

haha.. cik anon.. pang sedasss kat muka saper??? kang tertampo muka sendiri... ahaks...

Post a Comment