Tuesday, August 10, 2010

I Heart Ramadhan!!!!!


Dalam banyak-banyak bulan aku paling suka bulan ramadhan... Sbb kita semua orang (read : umat islam) akan menjalankan ibadah yang sama.... semua akan berpuasa (read : x makan, x minum, x ngumpat, x dengar gossip, x tgk benda bukan2, yang negative tu semua x lah...), semua pon akan penat, semua pon rajin jer solat 5 waktu, semua pon rajin jer solat tarawikh, semua orang pon mempunyai mood yang lebih kurang sama.... hoho... actually aku x der alasan aper sebab aku suka ramadhan coz i'm juz love it... the feeling... the environment... n so on.... aku paling suka dengar pengumuman Puasa... hoho...
So di kesempatan ini.... aku ingin memohon maaf kepada semua ibu, ayah, adik beradik aku, pakcik, makcik, cikgu-cikgu yang pernah mengajar aku time sek. tadika hingga ke politeknik, ex-boss, boss (sori yer en. hari2 sy dok mengata en.), Kawan-kawan time sek. rendah (terutama ko akma... tapi aku rasa ko yg kena mintak maaf kat aku... bnyk menyakitkan ati aku... nsb baik ko da pindah kat dublin... x yah aku jumper ko lg... tu pon terjumpa gak kat FB), Kekwn time sek. menengah (Syira, Shah, ieja,yani, Datin, Diba, dan semua yang kenal aku la...) kekwn time poli (ramai sgt tok aku taip kat cni), kekwn opis (kak syasya, liza, niessa, kak liza, kak hani, kak a'a, Yan, ruby, diyana kuasa 2, kak miza, dan yang lain2 la...) semua pembaca blog, Irfan, ally Iskandar (w/pon hang x baca blog ku)... Fasha Sandha(w/pon ang myb x baca blog ku) - sila la maafkan aku k.... slalu jer kata mengata... biasala ang artis... hehe... dan semua orang2 yang kenal aku dan terasa ble membaca blog ku... harap maaf yer....

So marilah kita bersama2 kuatkan iman dan menunaikan rukun islam ke 3.. semoga segala amal ibadah kita diterima Allah S.W.T....

Mina!!!! (read : Kwn2) JANGAN PUASA YANG YUK K...



ps : dam dam dum... baru start pose... bebdk ni da sibuk main mercun... huhu...

2 comments:

LaraDyana said...

Salam....hihihi nama dyana pon ada gak....
Alhamdulillah akhir bulan mulia yg penuh keberkatan ini tiba jua....buat Miss Wnniey, slmt berpuasa dan slmt menunaikn solat terawih...
Semoga segala amal ibadat kita diterima ALLAH S.W.T.. AMIN

Wanniey said...

Amin... :)

Post a Comment