Thursday, August 26, 2010

Just around the corner...

Erm.. hari ni da 26 hb bersamaan 16 Ramadhan... tinggal lagi beberapa minggu jer da nak raya... korang da buat persiapan ker???? Persiapan aku untuk tahun ni ala - kad jer... hoho... da tua-tua cam ni semuanyer buat ala kadar jer... da takder perasaan cam zaman kanak-kanak dulu... Makeup pon ada makeup raya... hehe... (opss tu bukan raya tahun lepas ker???)

Tahun ni aku simple jer... baju raya pon buat 4 helai jer... tu pon sebab pas pakai tok raya aku pakai tok gi kerja pulak... so x per buat baju kurung banyak-banyak... Raya tahun ni tema nyer adalah Black and White... tapi baju aku hitam... hihi.. takper la kan... Tudung tok baju-baju tu belum beli lagi... nak kena tunggu tailor aku call dulu... dia cakap 3 helai baju aku tu da siap tinggal nak pasang span jer... tinggal baju hitam tu jer belum siap tu pon sbb aku hantar lambat...

Kuih raya... aku da order da.. tapi aku pon ada rasa nak wat biskut raya sendiri... tapi sedap ker??? hoho... no comment...

Balik Raya... aku tak tau balik kampung ker tak... kejap parents aku kata balik kejap tak... confuse2... tahun ni x leh balik johor.. ayah aku kan baru lepas operate mata... so doctor tak sarankan tok perjalanan jauh... naik flight pon tak boleh....

Cuti Raya.... haha... x mintak lagi.... Kalau aku wat EL boleh x???? tak tau nak cuti berapa lama...

2 comments:

rohanPD said...

salam... sorrylah masuk blog tanpa permit...amboi 4 helai kata ala kadar...dahlah puasa tak cukup...tudung kuning boleh pakai dengan tema baju hitam putiiiih. mesti cun pasal tuan pun dah cun.

Wanniey said...

Amboi en. din... pas dok mengata sy puji pulak... hoho.. mana blh pkai tudung kuning... x cute... :P

Post a Comment