Friday, August 20, 2010

Too Good To Be True

You're not going to believe what happen to me just now... oh.. but i have to keep my promise... i can't tell anyone... but i'm super duper happy today... macam x percaya jer.... haha... but... mybe korang akan rasa ala... small matter jer... :P hihi... tapi x per aku rasa da besar sgt la perkara ni... dan ia mmbuat kan aku happy giler... sampai x sabo nk citer kat Ms. Shah, Mrs. Shasha, Mrs. Liza & Ms. Niessa...

Hihi... Aku ingat mood aku akan mendung jer hari ni... yer r pagi2 aku da dengar lagu Fairy Tale (Tóng Huà) yang di nanyikan oleh Michael Wong (rupernyer dia artis malaysia)... Yer... aper yg terjd kat aku skrg ni cam fairy tale gak... Tapi lagu Fairy tale ni lagu sedih... aku cari title lagu ni lebihkurang 3 thn lepas... Aku tnyer kt kwn aku tu... chinese r... tp dia x tau tjuk lagu tu... 1st aku dengar lagu ni time tgk MV yang Two Chinese boys buat tu... tp x der title... rasa cm pernah jer dgr lagu tu... tapi x tau ble... dan rasa sedih jer ble dengar lagu tu... Last2 mlm td sajer jer tgk Youtube... then... aku terjumpa la title lagu tu... trus tgk MV dier... Sedih la... tp x sesedih aku tgk MV Because I'm a girl... Kelakar, 1st time tgk aku nangis... tp masa tgk Fairy Tale ni rasa sedih jer... tak la smpi nangis....

K la... Nak smbung buat kerja.... smbil senyum sorang2... :P

Mr. Spot Sedang Senyum...

Update : Setelah digoogle dan didpati Aliff Aziz telah menyanyi lagu Fairy Tale ini (Tóng Huà) ke bahasa malaysia dengan tajuk Cinta Arjuna (read: cover) - Sumber Wikipedia

2 comments:

Alan said...

napa muka kucing tu macam tu?

Wanniey said...

kucing tu tgh senyum la Alan.. :P

tp dia da jd arwah da... myb sbb tu dia nmpk pelik sikit..

Post a Comment