Wednesday, August 18, 2010

Vampire Suck


Korang da tgk citer ni??? Aku sbgai peminat cerita twilight of coz nk tgk gak cm ner diorg menghancurkan cerita Twiligh saga... hoho... dan tok pengetahuan korang aku gelak tidak henti2 dan sakit perut aku tau... Cerita tu x kuar lg???? Aiii semua benda mesti ada cara kan???? hoho...:P

Paling aku tak tahan scene Edward lari tu... hoho... rupa nyer dia naik benda tu.... benda aper???? korang tgk la sendiri.... W/pon aku peminat twilight nmpknyer aku ni x fanatic sgt sbb aku x marah la pulak diorg dok mempersenda2kan watak edward ngan jacob tu... hoho... sbb klakar... best wei...

Antara part yang aku suka tgk... time Victoria, James, ngan Laurent nak makan org yang kat bot tu.... org tu ckp diorg tu black eyes peas... hoho... tp mmg pon... klakar lak... slama ni aku tak prasan pulak.... mmg sesuai....

Tapi aku pon maybe nk ke GSC gak tok tgk citer ni lg.... tp aku ingatkan korang supaya bawak handkerchief tok korang gigit supaya x gelak kuat2... haha... bersedialah tok gelak smpi pecah perut... :P

tok org yang menyampah tgk citer Twilight... cerita ni amat sesuai tok anda..... klu korg peminat fanatic twilight saga/ edward/ jacob... aku sarankan tak payah tgk.... nnti korg bengang jer pulak kang... hoho... tp klu korg nk menghibukan hati yg lara sgt sesuai tgk citer ni... sbb mesti korg akan rasa happy pas gelak cm org giler... :P

Selamat menonton....

4 comments:

Cik Ruby said...

muka tak ley blah..haha~

Wanniey said...

haha... becca tu da lebih kurang ruper bella... tp plg x suka tgk alice... alice vampire suck ni x cntik langsung... langsung x der rupa alice twilight... pas tu baju yg diorg guna mmg sama ngan baju dlm twilight...haha...

mrs shaifull said...

ni mesti ala2 scary movie ni kan, hohh mesti tonton ni, tambah2 lg kmiza x suka twilight :)

Wanniey said...

haha... mmg pon ala2 scary movie kak miza... just yg dia buat ni mmg khas tok twilight + new moon... starting dier wat pon sama... latar blakang... stail suara pon sama... mmg gelak giler org tgk... kagum pon ada gak... haha..

Post a Comment