Wednesday, May 26, 2010

Happy Holiday Everyone!!!!

Yeye.. hari jumaat cuti... hari jumaat ni hari last tok aku bersuka ria... sbbnyer pas tu aku nk tumpukan perhatian pada isu2 hangat ekonomi, politik, perjalanan negara, dan isu2 berbangkit seperti pahlawan2 yang menentang pihak British... Almaklumlah aku akan menhadiri satu kursus + ujian yang berkaitan ngan perkara2 tersebut..

Bagi merealisasikan happy Friday aku ni... kekawan yang akan ku kerah gi bersuka ria dgn aku adalah Ms Shah ngan Ms Syira... duo org ni merupakan kwn sek. menengah aku... Kitorg jd rapat pon sebb kitorg minat Citer Angel... hehe...


XTVT nyer

1. gi makan kat Subway...
2. xtvt bebas...

haha... aku pon x tau nk wat xtvt aper maybe nk tgk Freddy Krueger... masa kecik2 suka sangat tgk citer nightmare ni... hehe...

tp citer shrek pon best gak kan???? aku agak confuse disitu... tp kwan2 aku ni gilo gak.. kekdg tu ajak maraton jer... tp yg bestnyer.. leh r pakai high heel... confirm x gi memana pon... stakat duduk tgk movie...

Tp aku rasa cm nk gi membeli2 di Clinique sbbnyer ada start 28-30/05 ni clinique bonus time.. huhu.. cm ner eh??? aku pon x tau nk beli aper... hehe... tp makeup remover aku da nk abeh da... maybe aku nk tambahkan ngan serum sbb ada lah Miss tu ckp (u know who u r) "awak tu da braper umur... da kena pakai serum... nnti muka cpt kedut..." haha... baik la cik akak... sy akan menurut perintah....

so cm ner eh??? ni gi bershopping atau tgk movie???? atau kedua2nyer???

ps: Oppsss hari ni baru hari rabu... xcited ingatkan hari ni da khamis... hehe... 1 day to go...

7 comments:

Cik Ruby said...

EXCITED! mmg pun, tak sabar tiap2 hari je datang opis mesti nak jadikan hari tu sbg hari jumaat :) g BTN kan ? enjoy, nanti jangan lupa post pasal BTN sbb nak buat rujukan.hehe (^-^)

Wanniey said...

haha... yup betul tu Ms ruby... kursus yg paling x best sekali.. haha...

hari2 dtg keje mesti guna ayat ni..."lambat lg ke nak hari jumaat" hehe...

Mizz JoyarZZ Spot said...

pi btn ngn per kak

Wanniey said...

etah agak confuse disitu... nnti i call farah...

Mizz JoyarZZ Spot said...

hikhikhik

Miss Diana said...

Salam..smg slmt time kt BTN nnti...
dyana da serik da..klu blh xnk p daaaaaaaa

Wanniey said...

huhu... sedihnyer dgr... ni yg bertambah gelabah lg ni... huhu..

Post a Comment