Thursday, May 27, 2010

Suddenly


Pas baca blog schazwany mood bergym aku datang balik... huhu... Kwan aku Mr. Shark da lama ajak aku gi Gym... tp aku malas... haha... lg pon aku x suka gi gym ngan kekwn lelaki... Yang girl lak semua malas2 nk bergym... So slalunyer angan2 aku nk gi Gym akan terkubur cm tu jer...

Lagi pon aku dgr2 gak la cerita, klu kita berenti jer bergym ni badan kita akan naik dua x ganda... betul ker???? sbb kan tu pon aku trus kuburkan angan2 aku tu... lagi pon aku ni hangat2 tahi ayam jer... hehe... konon2 nk gi jogging... sebulan jer pon yang paling lama bertahan... pas tu malas balik...

Gym ni diorg kira cm ner eh membership dier??? Bulanan ker Tahun??? kita workout tu dia kira jam ker dier kira dlm sebulan sesuka ati la kita leh gi workout?? cam ner eh??? Ada sesaper yg tau???

4 comments:

mrs shaifull said...

akak tau, sila tanya pada errr (wani tau kan sapa) :) heheheh dia kan kaki gym (tobat budak ni x tanya) wargahkahakakh

Wanniey said...

haha... tau x per Mrs. Miza... mmg org x mo tanyer dier... hihi.. klu terjoin satu gym ngan dier pon snggup tukar tempat lain... haha...

Cik Ruby said...

Gym ? kalau ada membership card pastu ada point reward, nak join!!!! bhahah!

Wanniey said...

haha.. ader ker??? cm tak der jer Cik Ruby oii... huhu...

Post a Comment