Sunday, May 16, 2010

I Heart Fragrant


Dalam banyak-banyak perfume... perfume aper yg korg suka??? Klu aku, I heart Hugo XY... Bau Fruity Floral... sgt sweet... tp aku ada masalah ngan perfume ni... aku x tau la sama ada korg pon ada masalah yang sama atau tidak... yang aku tau Mrs Syasya pon ada problem yang sama cam aku... Kitorg klu pakai Perfume langsung x der bau.. so plain... odorless... wangi x busuk pon x... kenapa eh????

Dulu masa 1st time aku pakai Hugo XY mmg la ada bau da kira cm signature da... tp lepas aku guna Estee lauder - Pleasure da x der bau... pas tu aku syak bau Pleasure tu x kuat sgt aku pon beli la balik Hugo XY... pon sama gak langsung da x der bau da... then aku pon beli la Lancome - Hypnose pon sama x der bau...

Sekarang ni perfume aku da ujung2 nyawa jer... tak tau nk bli perfume aper... takut klu pakai x der bau lg... aku nk cari bau yg leh jdkan signature aku... ble org bau da tau tu aku... isk.. ssh betul la... aku rasa prob kat aku... tp x tau factor aper yg wat badan aku jd cm tu... klu sesaper tau sila la kongsi sikit eh...

TQVM

8 comments:

mrs shaifull said...

wani, sblm tu, akak nak tanya, akak punya perfume ada bau x? kalau x de bau gak, samalah prob kita, means darah kita x sesuai ngan perfume tu, nampak gayanya kena pakai bodyshop je lah...huhuhuuuu

Wanniey said...

kak miza.. x der bau pon... huhu... seday...

mrs shaifull said...

kalau gitu, x payahlah kita beli perfume lg, kalau nak beli pun, akak nak beli yg bodyshop je lah huhuhuuuu

Wanniey said...

hehe... confirm bau ker klu pakai body shop.. :P

mrs shaifull said...

dulu2 akak pakai bodyshop, mmg semua dah tau sapa yg lalu, membazir je beli perfume mahal, tp x bau

Wanniey said...

eh??? nnti org nk try gak r... tp adik org pon guna bodyshop gak.. x bau pon...

mrs shaifull said...

jgn pakai yg spray, akak pakai yg botol kecik tu, bau sampai petang, bukan org lain je bau, diri sendiri pun bau gak

Wanniey said...

oooo yg tu... dulu org suka bau strawberry... skrg x tau la bau aper yg org suka...

Post a Comment