Saturday, January 1, 2011

Happy New Year 2011

Waaaa.... da tahun 2011... maka bertambah la lagi setahun umur aku.... tua sudah... eh?? tua ker??? agak la kan... So aper visi dan misi korang tok tahun ni???? Aku bring forward jer misi visi tahun yang sudah2... kuikuikui...

  1. Dapat mengurangkan KG.... kembali ke bentuk asal!!!!! huhu....
  2. Dapat melakukan tanggung jawab dengan sempurna... x kisah la sebagai anak ker sebagai pekerja ker....
  3. Sambung study.... huhu.... ni agak leceh sikit... tapi sbb zaman makin mencabar ni harus la aku fikirkan psl sambung study ni... tapi nak amek aper yer degree dlm bidang korporat ker??? erm.... entah ler....
  4. Dapat beli sebijik kereta supaya aku tak naik lrt lg!!!!!
Ni yang aku baru tambah tahun ni....
  1. Mencari jodoh!!!!! kuikuikui... umur da nak menjangkau ke arah andalusia da ni.... da garisan bahaya da ni... hihi.... so korang bantu2 la aku mencari jodoh k..... klu ada kawan2 tu blh la recommend kat aku.... :P
Ok la malas nak taip panjang-panjang... mata aku da berat da ni.... so kat sini aku nak ucapkan


Untuk korang semua!!!!

Semoga tahun baru ni membawa keceriaan, kebahagiaan, kemewahan, kekayaan, kejayaan, kemakmuran, keharmonian dan banyak lagi "KE" tok korang semua!!!!!

Love Ya!!!!

2 comments:

wunny said...

slamat mlangkah 2011 :))

Wanniey said...

Selamat tahun baru kepada kamu juga...

Post a Comment