Saturday, July 17, 2010

Welcome En. Omnia2..

Hoho.. hari ni aku penat giler... tp berbaloi la.. haha.. abeh satu Low Yat Plaza aku tawaf... biasa la nk cari handphone la nak cari external hard disk la... nak cari mp3 la... biasa la pompuan.. kan suka gadget2 ni... hoho...

Aku gi Low yat biasa r ngan saper lagi klu bukan Ms Shah...


Sbbnyer aku ngan dier mmg rasa cam ada connection jer ngan Low Yat Plaza tu.. da rasa cam rumah kedua... klu dlm sebulan, sekali pon x gi.. rasa cm x lengkap jer hidup ni... tp tu dulu la... hehe... Actually itu la lawatan aku yang pertama selepas beberapa bulan (x ingat la exactly braper bulan) aku x gi Low Yat... Masuk Low Yat cam biasa jer jer susunan dier... still boleh dibaca lg... tp sungei wang sudah berubah.. bnyk outlet baru yang aku tgk... nmpk sgt da lama x gi.. hoho...

Time aku nk cari hphone tu.. abeh semua kedai aku gi.. survey2 harga... sbnrnyer lebih kurang jer semua... mahal RM10.. murah RM10... cuma ada satu kedai tu... dia claim yang dier tu mmg dealer Samsung... dier kata dier ada samsung Ori dan AP... aku pon pe lagi teperanjatlah... sbb samsung ada AP.. sbbnyer semua Dealer yang lain ckp mana ada samsung AP... huhu.. So aku da glabah... nak bli ker tak...

Last2 aku bli gak kat kedai yang last tu.. 3 Org leng chai (dier yg ckp... bukan aku) dan sorg Leng lui... aku ckp ngan dier aku nk hphone ori.. harga aku x kisah, asal x melampau dan klu aku tau tu AP nyer aku akan buat aduan... hoho.. dier kata ok dia x kisah... sbb dier guarantee yang dier jual Ori... so aku pon bli r kat dier...


Tapi jgn ingat aku senang2 cm tu... pas bli aku straight gi Berjaya Plaza sbb kat situ ada Samsung Customer Center... diorg check dan confirm betul... pas tu aku pon kembali ke Low Yat tok cari MP3... tp sayang nyer x der yang best pon... huhu... sangat sedih ok...

After that aku ngan Ms. Shah pon gi la Sungei Wang... Lepak2 king di sana.... Siap tersermpak ngan Cico lagi... Cico mana??? ala yang pelakon tu.... yer Mr. Cico... saya la org yang awk tersermpak 2 kali smbil awk berpusing tgk kitorg tu... aper sal eh??? kenal ker?????

Aku mls da nk tulis pepanjang... korg layan jer r gambo ni...


Anywaz.. aku happy ngan En. Omnia2 aku ni... hoho...

2 comments:

~adda~ said...

oit akk..mne en. omnia2 ko tu...letak le gambonye...

Wanniey said...

hoho mls pulak nk amek gambo En. Omnia2... sbb dier yg digunakan utk mengambil gambo.. ahaks

Post a Comment