Wednesday, July 28, 2010

MsWanniey & Makanan...

Hoho.. aku dan makanan nak kata akrab x braper nk akrab la... Kawan-kawan aku kata taste aku terhadap makanan adalah tinggi... braper tinggi tu aku x tau... diorg kata klu makanan tu tak sedap aku langsung x kan nak makan makanan tu... so diorg kata klu aku boleh makan kat satu-satu kedai tu bermaksud masakan kat kedai tu sedap... aku pon x tau sebenarnya, betul ker taste aku terhadap makanan tinggi... aku rasa biasa jer... maybe sbb ibu aku masak sedap kot... so klu x sedap sikit jer aku da rasa tak sedap langsung.... :P

Aku da lama x gi mid valley.. biasa la aku ni bukan suka naik komuter pon.. sbb da banyak kali aku terkena... tunggu train lama sangat.. last-last aku naik jer cab... da la cab da mahal skrg ni... huhu... bukak pintu jer da RM3... aper tah lagi klu sampai umah aku... sob sob... opps...berbalik kpd cerita makanan td... Kat mid valley ni aku rasa cam syurga makanan la... ada western, ada chinese, ada malay dan yang paling penting ada Japanese... Klu la opis aku kat mid valley alangkah Heaven nya... hari2 aku dpt makan makanan yang sedap2 dan variety... yer r kat opis aku skrg ni ada makanan melayu , Mamak, ngan Western jer... tu pon western tu tak braper nak sedap sangat... sedih tau... tiap kali lunch pk nak makan aper... sbb da x tau nak makan aper lagi...

Klu korang da boring ngan makanan yang korang slalu makan leh r gi cni...



Tapi....................

SUBWAY x der kat Mid Valley....

Sangat Seday....

2 comments:

BLOGGURL_DALIA said...

wow....bukan main besar ag makanan tu..akrab benar laa tu.

Wanniey said...

hoho... jangan la kata macam tu.. malu i... ahaks.. :P

Post a Comment