Thursday, July 22, 2010

Lelaki + Mengilai

Ketawa = suka + senang hati....

Aku x kisah klu korang nak ketawa cam hantu ker cam aper ker sampai keluar bunyi2 ba alif ba ya ke aper ker aku x kisah... tapi boleh tak ketawa tu jgn la sampai kebilik aku... aku x kisah lagi klu perempuan ketawa mengilai2 sbb itu adalah nature seorg perempuan... tapi klu lelaki....

Ya Ampun,

Buruk betul bunyinya...

Klu time lepak2 cam ni leh lak korang gelak bersuka ria eh... time buat keje muka ketat jer... Cuba la time keje pon korg happy2 cm ni ... x ke bagus... tp tolong eh.. aku x nk dengar lagi bunyi korg gelak cm puaka mana tu... geli ok... pagi2 wat aku serabut jer...

4 comments:

Cik Ruby said...

Damn! i hate it too ! *sigh*

Wanniey said...

hoho... sakit ati dgr org gelak2 cm tu... tp klu naik kat opis kitorg ni mmg suara diorg ni gelak leh r smpai kat zon selatan ngan tengah... kuat x tu???

shallow said...

die nak jd vampire tu.. tp vampire mat salleh x ngilai. vampire mlayu lak ngilai tp xde laki. so ade identity crisis kat ctu. hahahah :P

Wanniey said...

hoho... diorg tu x leh jd vampire sbb x hensem.. hoho... tu diorg tgh mengilai lagi...

Post a Comment