Thursday, July 22, 2010

Bosan + Bad Mood

=

AKU DOK MARAH2...

huhu.. tu yang aku paling x suka ngan prangai aku sendiri... Klu aku boring jer tak per lagi... korg tgk la aku akan melawat tapak... tak pon tgk movie... tak pon dok bilik senyap2 smbil bantal ada kat atas meja... huhu... tapi....

Kalau aku...

Bosan + Bad Mood = Aku marah2 orang sekeliling...

Tadi baru je Boss kecik aku dok main2 ckp boss aku cari.. Berikut adalah perbualan yang berlaku antara aku dan Boss Kecik ku

Boss Kecik : Wanniey, td boss cari kamu, dia tanya kamu gi mana, saya cakap kamu pegi sogo.. saya ingat kamu kat sana lagi...

Aku : Wanniey??? Wanniey da mati la... tak tau ker??? Dia da meninggal....

Boss Kecik : (dok jerit2 panggil nama aku... sbb aku buat taktau jer...trus jln gi bilik... sbb aku da lambat sgt)

Hoho... slumber jer kan aku ckp aku da meninggal... haha... pas tu kakak cleaner yang jual tudung tu... Hari2 dok tanya aku benda sama smpai aku meluat... meluat ok... tetiba lak mulut aku jahat hari ni (slalu aku menjaga hati orang) dia tnyer aku nak tak tudung tu... klu confirm aku nak bli baru dia bawak... kiranya klu dia bawak es aku kena trus bayar kat dier... x leh x jd nak beli... banyak cantik muka dier kan... jgn harap aku nk bli klu x cantik dan x berbaloi.... Orang lain da jual tudung tu murah... dier jual mahal giler... baik aku gi blakang opis aku ni jer.. Jalan TAR... sah2 banyak org jual tudung kat ctu... siap harga leh kurang lagi.... biler aku ckp dier jual mahal kat blakang tu murah... baru dia senyap... aku mls layan dier... jahat x aku???

Aku bukan aper... klu dua minggu sekali tanya aku nak tudung ke tak tak per lagi... ni hari2 dok tanya2 aku smpai aku da boring... so ini la jdnyer... dari aku x nk ckp smpai da terckap da... huhu... Nasib ko la labu...

Ble bukak FB pon boring... tak tau nak update status aper lagi.. huhu... nak komen kat Post wall orang lain pon x der idea... Nak tgk movie lak aku x der mood hari ni... Mood yang ilang...


P.s : td boss kecik call dier tanya kenapa aku moody.. hoho... perasan gak diorg ngan mood aku yang sentiasa berubah2 tu..

2 comments:

Anonymous said...

ko dtg bulan ke kak?
hehehehe..

Wanniey said...

hoho.. mana ada... :P tiba2 jer rasa cm nak cari pasal ngan semua org... :P

Post a Comment