Monday, December 27, 2010

Khairul Fahmi aka Apek

Aku da agak da mamat ni mmg sangat hebat... kalau x tak der la orang dari seberang pon nak google pasal dia kan???

Klik untuk lebih jelas....

Apeks sila la berhati2 yer... jaga sikit tangan tu... supaya anda dapat mengharumkan nama malaysia.... Tangkap bola elok2 jgn bagi lepas... :p

4 comments:

CinderLaLa said...

Akak....Apeks dh ada awek...sedih...T_T *xleh blah...hehehhe* Maju SUkan Untuk Negara! hehe

Wanniey said...

Ala... x per la ieja... lgpon i minat dia sbb dia hebat!!! *mode* Professional... :P bkn minat kat dia secara emotional pon..... :P kuikuikui... smlm ada gak baca blog kakak aweks dia... x cun sgt la.... tp ok la... x sangka aweks dia bertudung... slalunya diorg ni suka aweks yang uptodate (dlm ertikata lain sexy mexy... )

Anonymous said...

awek dia xb'tudung kot~

Wanniey said...

a'ah... silap tgk... hari tu usha blog kakak dia... gambar semua bertudung sbb dia dlm Uni... huhu...

Post a Comment