Friday, December 10, 2010

Kebetulan atau Cubaan Sabotage

Erm... bila fikir-fikir... renung-renungkan balik rasa macam ni adalah cubaan tok sabotage aku... tapi macam tak logic la pulak yang dia tu nak sabotage aku... saper la aku ni kan... setakat penumpang setia dia.... nak kata aku tak bayar service dia kat aku... tipu la kan... dia kan sangat berkira.... erm....

Sapa dia??? Rapid KL la... hampeh betul la... ni da lebih 2 kali diorang mengalami kerosakan time pagi aku nak gi kerja untuk bulan december ni... yang aku tak leh blah tu ada prob jer bila boss aku bagi keje yang kena siapkan pepagi buta.... tu yg tak leh blah tu... x kisah la aper kerosakan diorg sama ada dari segi teknikal atau pon tmpt touch n go tu tak berfungsi....

Pagi ni lagi 3 minit da nak kul 8 aku sampai office... tu pon aku da guna gear 6 kot... kuikuikui... sakit kaki.... da la kasut ku high heels.... ni kalau dia buat hal lagi... mmg aku kena pertimbangkan la balik isu membeli kereta... huhu....

2 comments:

Anonymous said...

kak ko beli la kete..
hehehehe..nnt i leh tumpang..
eh silap..nk pindah dh..
hahhahahaha

Wanniey said...

poyo jer... :P

Post a Comment